Στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βρέθηκαν οι Κώστας Μήτρογλου και Ρομπέρτο σύμφωνα με την ιστοσελίδα whoscored.com. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα κάνει αφιερώματα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές κάθε αγωνιστικής με βάση τα στατιστικά τους στη διάρκεια των συναντήσεων. Εχει λοιπόν τους Ρομπέρτο και Μήτρογλου στην κορυφαία ενδεκάδα της 2ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.

Την Παρασκευή ο Τσόρι Ντομίγνκες θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό και αγωνίστηκε μόλις 12 λεπτά στο ματς με την Αντερλεχτ. Ο Μίτσελ έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Πέμπτη.

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ηττήθηκαν από την Αντερλεχτ στο στάδιο Φαλόν με σκορ 4-2 για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων. Χατ τρικ σημείωσε ο Λέγια Ισέκα.

Οι Βέλγοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Καβάγια(37΄). Ο Βέργος έκανε το 1-1 στο 39΄. Στη συνέχεια ο Ισέκα σημείωσε τρία γκολ(43΄, 48΄, 61΄). Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Γαρεφαλάκης(86΄).

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Γκις, Ισκί, Ματίς, Ντε Μεντίνα (60’ Ντενάγιερ), Ντεντόνκερ, Μπουράρ (86’ Φαλσαπέρλα), Μπαστιέν, Καβάγια, Ζααντί, Σουμαρέ (83’ Λαπάς), Λέγια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στρέζος, Γκούτσιος, Βολονάκης, Βλάχος (52’ Λάτσι), Σωτηράκος, Βούρος, Παπασάββας, Γιάνκοβιτς, Καναβέτας (48’ Ρέντζης), Σιώπης (80’ Γαρεφαλάκης), Βέργος.