Ο Μοχάμεντ Μπαντίε, ο ηγέτης των Αδελφών Μουσουλμάνων, υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ κρατείτο στη φυλακή, αλλά η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, έγραψε η κρατική εφημερίδα αλ Άχραμ.

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA διέψευσε ένα δημοσίευμα στο ειδησεογραφικό site αλ Νάχαρ σύμφωνα με το οποίο ο 70χρονος Μπαντίε απεβίωσε.
Ο Μπαντίε, ηγέτης της Αδελφότητας, καθώς και πολλά άλλα στελέχη της ισλαμιστικής αυτής οργάνωσης έχουν συλληφθεί τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι βρίσκονται αντιμέτωποι με το σκληρότερο κύμα καταστολής ως σήμερα.
Ο εκπρόσωπος της Αδελφότητας Γκέχαντ ελ Χάνταντ είπε ότι δεν έχει καμιά πληροφορία σχετικά με την υγεία του Μπαντίε ερωτηθείς σχετικά με τα δημοσιεύματα ότι απεβίωσε στη φυλακή.
Μια ομάδα ιατρών εστάλη στη φυλακή Τόρα, σε  προάστιο του Καΐρου, για να εξετάσει την κατάσταση της υγείας του Μπαντίε, ανέφερε αξιωματούχος  των υπηρεσιών ασφαλείας στην αλ Άχραμ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η κατάστασή του είναι σταθερή και η καρδιακή προσβολή την οποία υπέστη οφειλόταν στην «κακή ψυχολογική κατάσταση την οποία διέρχεται».

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών της Αιγύπτου δήλωσε νωρίτερα ότι η κατάσταση της υγείας του Μοχάμεντ Μπαντίε είναι καλή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από