Η ΑΕΚ συνεχίσει την ενίσχυση της ενόψει της νέας σεζόν. Την Τετάρτη η διοίκηση της Ενωσης ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλεσάντρε Ντακόλ και Βαγγέλη Πλατέλλα για τα επόμενα δύο χρόνια με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 27χρονος βραζιλιάνος επιθετικός αποκτήθηκε από την Καλλιθέα, ενώ ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη SKODA Ξάνθη και είχε συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Στην ανακοίνωση της η ΑΕΚ αναφέρει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά:«Η ΑΕΚ ανακοινώνει τις συμφωνίες με τους Αλεσάντρε Ντακόλ και Βαγγέλη Πλατέλλα.

Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν ιδιωτικά συμφωνητικά διάρκειας δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας μας για ακόμη έναν χρόνο».

Τα δύο νέα αποκτήματα της ΑΕΚ τόνισαν:

Ντακόλ:«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της AEK. Εχω μεγάλη επιθυμία να δουλέψω σκληρά για να γυρίσει η ΑΕΚ στη θέση που πρέπει να είναι για πολλούς λόγους αλλά κυρίως για να χαρούν οι φίλαθλοι της ομάδας».

Πλατέλλας:«Είμαι ευτυχισμένος που ανήκω από σήμερα στην ΑΕΚ. Θα κάνω ότι μπορώ για να επιστρέψει η νέα μου ομάδα εκεί που αξίζει να είναι, στην κορυφή της Ελλάδας αλλά και στην Ευρώπη».