«Δεν έκανα καμία αναφορά στον ιδιώτη κ. Αβραμόπουλο. Εκανα στον τύπο πολιτικού, ο οποίος δεν είναι χθεσινός, είναι 25 χρόνια στην πολιτική και έχει περάσει από πολλά αξιώματα», δήλωσε την Τρίτη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος, σχολιάζοντας την μήνυση που του υπέβαλε ο υπουργός Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Φανταζόμουν ότι θα ήταν ανεκτικός, δεκτικός, στην κριτική και τη διαφορετική άποψη», είπε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5 προσθέτοντας ότι ο κ. Αβραμόπουλος «κρίνεται από την κοινωνία, ακόμα και από τους ίδιους τους ψηφοφόρους».

Κατέληξε δε, λέγοντας ότι «μιλώντας με δικηγόρους, συνταγματολόγους, που χειρίζονται τέτοια θέματα ελευθερίας και τύπου προσπάθησαν να θυμηθούν κάτι αντίστοιχο αλλά δεν καταλήξαμε κάπου, δεν βρήκαμε αντίστοιχη περίπτωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αβραμόπουλος κατέθεσε μήνυση κατά του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλου και του ηλεκτρονικού περιοδικού «Μεταρρύθμιση».

Στο άρθρο του με τίτλο «Ώρα να τελειώνουμε», το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ αναφέρθηκε στο θέμα της χρήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους και έκανε μνεία σε πολιτικούς «τύπου Αβραμόπουλου».