Το μήνυμα ότι «οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι και εντός χρονοδιαγραμμάτων για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις», που μετέφερε ο Πρωθυπουργός στο μίνι Υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης, αναμένεται να επαναληφθεί και κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο θα εξετάσει της πορεία υλοποίησης του προγράμματος διαθεσιμότητας στο Δημόσιο.
Στο κυβερνητικό επιτελείο δεν έχουν αμφιβολία ότι η διαθεσιμότητα στο Δημόσιο θα είναι το πρώτο προαπαιτούμενο που θα ελέγξουν οι δανειστές - και σήμερα αναμένεται να κλειδώσουν οι φορείς του Δημοσίου από τους οποίους θα προέλθουν οι 8.099 υπάλληλοι, οι οποίοι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα έως το τέλος Σεπτεμβρίου. Ο Πρωθυπουργός έχει δώσει ρητή εντολή πριν από την έλευση της τρόικας, στις 21 Σεπτεμβρίου, να έχουν καταρτισθεί οι λίστες με τα ονόματα των συγκεκριμένων υπαλλήλων.
Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ