Νεκρός βρέθηκε χθες αργά χθες το βράδυ 57χρονος καταστηματάρχης στο χωριό Αχινός της Φθιώτιδας κοντά στη Στυλίδα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί ακόμα το ποσό που πήραν οι δράστες.

Ο 57χρονος ζούσε μόνος του και κάθε μέρα γύρω στις 2 το μεσημέρι, έκλεινε το κατάστημα του για να ξεκουραστεί. Ενώ οι χωριανοί του περίμεναν χθες να ανοίξει λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όπως έκανε κάθε μέρα, έβλεπαν το υποκατάστημα κλειστό. Λίγο πριν τις 9 το βράδυ συγγενικό του πρόσωπο μπήκε μέσα στο κατάστημα και τον βρήκε νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε την αστυνομία. Το θύμα είχε χτυπήματα σε αρκετά σημεία του σώματός του και στο κεφάλι και τουλάχιστον πέντε μαχαιριές.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά τις κινήσεις του, αλλά και τον χώρο, αφού η άγρια δολοφονία, όπως την χαρακτηρίζουν, εξελίχθηκε σε έναν μικρό διάδρομο που οδηγεί από το παντοπωλείο στο καφενείο, που διατηρούσε το θύμα στον ίδιο χώρο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και το φονικό μαχαίρι που χρησιμοποίησαν οι δράστες.