Ο Αραβίδης με τον Κολοβό έκαναν πάρτι απέναντι στους αμυντικούς του Παναθηναϊκού και οδήγησαν τον Πανιώνιο σε μια από τις μεγαλύτερες νίκες (3-0) στην ιστορία του κόντρα στους Πρασίνους στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος που γνώριζε τι έψαχνε στο γήπεδο και πώς να το πάρει άνοιξε το σκορ με αριστερή βολίδα του Αραβίδη στο 40′. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Νίκου Παντελή και κυρίως η είσοδος του ταχύτατου Ντούνη δημιούργησαν νέα ρήγματα στην πράσινη άμυνα που πελαγοδρομούσε. Ο Γιαννακόπουλος, που πέρυσι είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, κατέβασε ξανά τα… ρολά και στο 62′ είχε μεγάλη απόκρουση από κοντινό πλασέ του Μπεργκ.

«Δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έδειξαν ψυχικά αποθέματα, καρδιά και δύναμη. Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου. Μας έδινε φτερά», τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου Νίκος Παντελής, που είδε την ομάδα του να σκοράρει άλλες δύο φορές μέχρι τη λήξη κόντρα στον ανανεωμένο ΠΑΟ. Τα 23 κλεψίματα των παικτών του Πανιωνίου ήταν κλειδί, ενώ με 10 τελικές οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ (12 ο ΠΑΟ). Ο Κολοβός με σουτ στο 71′ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 88′ ο Αραβίδης από πάσα του Ντούνη έκανε το 3-0 (παραλίγο αυτογκόλ του Μαρινάκη).

Χωρίς κάποιο σημαντικό λάθος η διαιτησία του Στυλιάρα, που σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον κακό Μέντες στο 84′.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80′ Πάνος), Μενδρινός, Λάζνικ (65′ Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58′ Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καπίνο, Νάνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46′ Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (85′ Αμπέιντ), Ντίνας, Καρέλης (65′ Μουζακίτης).