Την πρώτη νίκη της στη Σούπερ Λιγκ πανηγυρίζει η ΑΕΛ Καλλονής. Οι νεοφώτιστοι θριάμβευσαν με 2-0 (11′ Αναστασιάδης, +90′ Γκαρσία) στο Κλεάνθης Βικελίδης, παίζοντας ουσιαστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο και παράλληλα αξιοποιώντας την αναιμική εμφάνιση των Κίτρινων.

Το αποτέλεσμα πυροδότησε στη λήξη του αγώνα αποδοκιμασίες κατά του προπονητή του Άρη, Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος παρουσίασε ασύνδετο σύνολο.

Ομάδα χωρίς ιδέες και ηγέτη ο Άρης άρχισε το πρωτάθλημα με δύο ήττες από νεοφώτιστες ομάδες(Απόλλωνας, Καλλονή) κι εύλογα άπαντες διακρίνουν στον ορίζοντα ψυχοφθόρα σεζόν.

Ο Γιάννης Ματζουράκης είπε : «Είναι πολύτιμη η νίκη. Οι παίκτες μου δούλεψαν πολύ, ενώ είχαμε και στοιχείο της τύχης στο πρώτο γκολ που σημειώσαμε και σε φάσεις που έκανε ο Άρης.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου είπε : «Aρχίσαμε με πάθος και τρεξίματα, αλλά δυστυχώς λόγω αδράνειας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Δεν χρειάζεται πανικός και θα σας παρακαλούσα να ρίξετε τους τόνους. Όσοι σπέρνουν τον πανικό θα διαψευστούν».

Κόπηκαν 7926 εισιτήρια, οι εισπράξεις ανήλθαν στο ποσό των 69.440 ευρώ.

ΑΡΗΣ:Διούδης, Κύργιας, Καραγκούνης,. Πουλίδο(73′ Ηρακλής), Τάτος, Ουντόζι, Τσουμάνης(61′ Κοτσαρίδης), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Μανιάς Έλσνερ(58′ Αγγελούδης).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΛΟΝΗΣ:Σιδεράκης, Αναστασιάδης., Πίντο, Χωριανόπουλος,. Ποντάνι, Άλβες(84′ Γκάσιτς), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος(88′ Γάλας), Καζάκης(78′ Σιλιγαρδάκης).