Βενγκέρ ο Μεγαλοπρεπής. Η Αρσεναλ νίκησε με το εντυπωσιακό 3-0 τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, εξασφάλισε ουσιαστικά τη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και έδωσε ταυτόχρονα την ευκαιρία στον αλσατό προπονητή της να πάρει ρεβάνς από τους οπαδούς των Κανονιέρηδων που ζητούν την αποπομπή του γιατί απέτυχε φέτος να κάνει μία μεταγραφή, ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η αγγλική ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας.

«Δεν είχαμε το ιδανικό ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά απόψε επανακάμψαμε. Δεχτήκαμε σκληρή κριτική αλλά δεν μας επηρέασε», δήλωσε ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Ααρoν Ράμσι. Σκόραραν επίσης οι Γκιμπς και Ζιρού.

Βασιλεία και Αούστρια Βιέννης θα είναι επίσης παρούσες, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη Πέμπτη. Οι Ελβετοί, με δύο γκολ του Σάλαχ, νίκησαν με 4-2 εκτός έδρας τη βουλγαρική Λουντιγκόρετς ενώ οι Βιεννέζοι επικράτησαν της Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με 2-0. Επίσης η Λέγκια απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Στεάουα. Οι αγώνες ρεβάνς θα διεξαχθούν την επόμενη Τρίτη.

Στο μεταξύ, το ενδεχόμενο να διαμαρτυρηθεί επίσημα στην UEFA εξετάζει η Σέλτικ για τη θυσία του προβάτου που έκαναν οι Καζάκοι της Σαχτέρ Καραγκαντί πριν από τον μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ, στον οποίο η πρωταθλήτρια Σκωτία έχασε με 2-0, μεταδίδει το Interfax. Οι παίκτες της Σέλτικ φέρεται να σοκαρίστηκαν από τη θυσία του ζώου και τις κηλίδες αίματος που ήταν εμφανείς στον αγωνιστικό χώρο.

n  Για την Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας της Αστον Βίλα με 2-1.