Ενας παλιός έδωσε τη λύση στον Ολυμπιακό χθες στο ΟΑΚΑ. Ο Γιάννης Μανιάτης λύτρωσε τους νταμπλούχους και τον Μίτσελ με γκολ που σημείωσε στο 61′ κόντρα στη νεοφώτιστη στη Σούπερ Λίγκα και τυπικά γηπεδούχο Καλλονή. Φτωχό θέαμα με σκορ 1-0 από τα αστέρια του Ολυμπιακού Σαβιόλα, Ντομίνγκες, Βάις, Κάμπελ, Σαλίνο. Δεν έλαμψαν στο Ολυμπιακό Στάδιο και αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους φίλους των Ερυθρολεύκων. Η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά με την είσοδο των Φετφατζίδη, Μήτρογλου στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μαντζουράκη προσπάθησε για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, νικήθηκε όμως από στημένη φάση. Σε κόρνερ του Ντομίνγκες ο Μανιάτης με πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ Σιδεράκη, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση παίκτες της ομάδας του.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ιωαννίδης (Αργολίδας). Κίτρινη κάρτα: Φέισα, Αναστασιάδης, Ποντάνι.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία, Γκαρσία (83′ Γιουκαρής), Μανούσος, Λεοζίνιο (88′ Μπουρούς), Καζάκης (83′ Γάλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Μεντζανί, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Βάις (46′ Φετφατζίδης), Κάμπελ, Ντομίνγκες (81′ Φουστέρ), Σαβιόλα (59′ Μήτρογλου).

Ο Μίτσελ δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του: «Θέλουμε μεγαλύτερη ταχύτητα και βάθος στο παιχνίδι μας. Μας έλειπαν η τάξη και η ακρίβεια. Εχουμε πλούσιο ρόστερ. Εσείς έχετε στο μυαλό σας μια ενδεκάδα. Εγώ όμως αποφασίζω. Ημουν άδικος με τους Φουστέρ, Μήτρογλου, Μασάντο, Μανωλά, Μέγερι. Ο προπονητής είναι άδικος με κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο Μήτρογλου έβαλε δύο γκολ με την Εθνική, αλλά στην προετοιμασία σημείωσε ένα γκολ. Ισως η επόμενη φορά να ανήκει στον Μήτρογλου».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Καλλονής Γιάννης Μαντζουράκης τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός στις στατικές φάσεις. Νικηθήκαμε μία φορά».

Ο καμερουνέζος αμυντικός Μπονγκ βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ. Σήμερα αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.