Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάννης (CAS) απέρριψε και τη δεύτερη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Μέταλιστ Χάρκιβ, προκειμένου να μην ισχύσει η ποινή του αποκλεισμού της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.
Ως γνωστόν, μετά την τιμωρία της Μέταλιστ τη θέση της στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε ο ΠΑΟΚ, που αύριο θα αντιμετωπίσει στη Γερμανία τη Σάλκε, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η ανακοίνωση του CAS:
«Το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) απέρριψε σήμερα το δεύτερο αίτημα για επείγοντα προσωρινά μέτρα, το οποίο κατέθεσε η Μέταλιστ Χάρκιβ κατά την απόφασης που έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA στις 14 Αυγούστου 2013.
Την Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013, η Μέταλιστ, η UEFA και ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για την απόφαση που έλαβε ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Διαιτησίας Εφέσεων να απορρίψει το πρώτο αίτημα της Μέταλιστ.
Την ίδια ημέρα η Μέταλιστ υπέβαλε νέο αίτημα στο CAS, προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικά επιχειρήματα. Όμως, έχοντας εξετάσει το νέο αίτημα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Τμήματος Διαιτησίας Εφέσεων έφτασε στο ίδιο συμπέρασμα και απέρριψε το αίτημα.
Συνεπώς, η απόφαση της UEFA παραμένει σε ισχύ και η διαδικασία διαιτησίας του CAS συνεχίζεται. Τα μέρη έχουν συμφωνήσει στην επίσπευση του διαδικαστικού χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έκδοση της απόφασης στις 28 Αυγούστου 2013».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από