«Για μένα τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, αλλά είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχω».

Το όνειρό του πραγματικότητα έκανε ο Δημήτρης Αγραβάνης, που είναι πλέον και με τη βούλα μέλος των Πρωταθλητών Ευρώπης !

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης τη συμφωνία με τον Δημήτρη Αγραβάνη που θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ουσιαστικά η πειραϊκή ομάδα συνεχίζει την επιτυχημένη συνταγή που εφαρμόζει τα τελευταία χρόνια και έχει να κάνει με το “παιδομάζωμα” των νέων ταλέντων του ελληνικού μπάσκετ.

Ο νεαρός Αγραβάνης (γεννημένος στις 20 Δεκεμβρίου του 1994) που έπαιξε πέρυσι στον Πανιώνιο και πρόπερσι στο Μαρούσι, έχει κάνει σταθερά βήματα ανόδου τα τελευταία χρόνια. Εχει ύψος 2.08μ. και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών.

«Αισθάνομαι υπέροχα που ανήκω πλέον στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα για μένα, αλλά είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά και να δικαιώσω όσους με πιστεύουν και μου έδωσαν μια θέση στο ρόστερ της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης», σχολίασε ο 19άχρονος φόργουορντ στην ιστοσελίδα της νέας του ομάδας και συμπλήρωσε: «Ο Ολυμπιακός τα τελευταία δέκα χρόνια επενδύει σε νέα παιδιά με μεγάλη επιτυχία. Πιστεύουν τους νέους παίκτες κι αυτό είναι το πλέον σημαντικό όταν έρθει η στιγμή να αποφασίσεις για το μεγάλο βήμα. Η φανέλα του Ολυμπιακού έχει πολύ μεγάλο βάρος και θα είναι δύσκολα για μένα. Θα δουλέψω όμως σκληρά, θα ακούω τους προπονητές μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την εταιρεία FMS και την συμμετοχή της στο Olympiacos Partnership Program 2013-2014 στην κατηγορία του Επίσημου Χορηγού. Η FMS είναι ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών συντήρησης, επισκευής και αποκατάστασης αυτοκινήτων σε εταιρείες που κατέχουν μεγάλους στόλους αυτοκινήτων και αναπτύσσει τις δραστηριότητες της σε όλη την Ελλάδα.