Η επιστροφή στη Λεωφόρο έφερε νίκες για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε του Παναιτωλικού με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθήματος.

Οι Πράσινοι άρχισαν ιδανικά το ματς, καθώς μετά από φάουλ, ο Μπόγιοβιτς τράβηξε από τη φανέλα τον Κουτρουμπή και τον έριξε κάτω, μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Νάνο με τον ΠΑΟ να κάνει το 1-0 μόλις στο 1ο λεπτό!

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 50΄ όταν ο Δάρλας από πίσω έσπρωξε τον Λαγό πριν μπει στην περιοχή ,(μόνος απέναντι στον γκολκίπερ Ράφαελ) μετά πάσα του Ντίνα και είδε την κόκκινη κάρτα.

Στο 65΄ ο σουηδός επιθετικός Μπεργκ που είχε μπει αλλαγή μετά σέντρα ακριβείας του νεαρού Μαρινάκη πέτυχε το 2-0, μέσα σε χειροκροτήματα περίπου 12.000 οπαδών της ομάδας του τριφυλλιού.

ΦΑΣΕΙΣ

***Στο 19΄ ο Μπελόν απείλησε με απευθείας κτύπημα κόρνερ, όμως ο Καπίνο δεν ξεγελάστηκε και έδιωξε.

***Στο 33΄ ο Μπόγιοβιτς ξέφυγε από τον Σίλντενφελντ έβγαλε πάσα στον Γοδόι που έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

***Στο 37΄ βολίδα του Μπαιράμι η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας). Κίτρινες: Μπόγιοβιτς, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Αμπέιντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Καπίνο, Μαρινάκης, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69΄ Τριανταφυλλόπουλος), Μέντες, Ντίνας, Λαγός, Μπαιράμι, Αμπέιντ (84΄ Μουζακίτης), Καρέλης (60΄ Μπεργκ).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Θεοδωρίδης (57΄ Γκόλιας), Πασάς (66΄ Μύγας), Γοδόι, Καλογέρης, Γκάλο, Δάρλας, Μπόγιοβιτς, Μπελόν (76΄ Παπουτσογιαννόπουλος).