Χωρίς τον Κλας Γιαν Χούντελαρ (φωτογραφία) θα αντιμετωπίσει η Σάλκε τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ολλανδός επιθετικός υπέστη μερική ρήξη συνδέσμων  στο δεξί γόνατο έπειτα από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Βόλφσμπουργκ Ντιέγκο Μπενάλιο και θα παραμείνει εκτός δράσης τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες.

Εντονη απογοήτευση επικρατεί στους κόλπους της Σάλκε ενόψει των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ λόγω της βαριάς ήττας που υπέστη από τη Βόλφσμπουργκ με 4-0 (μάλιστα το δεύτερο γκολ πέτυχε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Βεϊρίνια). Οι παίκτες των Βασιλικών Μπλε υποβλήθηκαν χθες σε… βιντεοθεραπεία για να αντιληφθούν τα λάθη τους, ενώ ο προπονητής Γενς Κέλερ τούς ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

«Είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Σίγουρα ο Στέφενς μάς γνωρίζει καλά, αλλά ο Κέλερ μπορεί να παίξει διαφορετικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο αμυντικός Μάρκο Χέγκερ.

Ο αθλητικός διευθυντής Χορστ Χελντ θεωρεί ότι το πρόβλημα της Σάλκε είναι τα πολλά ατομικά λάθη, ενώ τόνισε ότι «θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι που το σκορ έμεινε στο 4-0».

n Φτωχή νίκη με 1-0 πέτυχε η Μπάγερν επί της Αϊντραχτ με γκολ του Μάτζουκιτς, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε «100% ικανοποιημένος, γιατί η ομάδα έδειξε βελτιωμένη από το προηγούμενο παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ».

Ο Γκουαρντιόλα άφησε στον πάγκο τον Γκέτσε, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει ακόμα για να κάνει το ντεμπούτο του με την Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα.

Με τη νίκη επί της Αϊντραχτ, η Μπάγερν ισοφάρισε το ρεκόρ της με 27 αγώνες χωρίς ήττα.

Στα άλλα παιχνίδια: Γκλάντμπαχ – Αννόβερο 3-0, Αμβούργο – Χοφενχάιμ 1-5, Φράιμπουργκ – Μάιντς 1-2, Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν 0-1, Βέρντερ Βρέμης – Αουγκσμπουργκ 1-0,  Νυρεμβέργη – Χέρτα 2-2, Ντόρτμουντ – Μπράουνσβαϊγκ 2-1.

Η βαθμολογία: Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Μπάγερν, Μάιντς και Βέρντερ 6.