«Κίνημα στις εξέδρες» απειλούν να δημιουργήσουν οι οπαδοί της Αρσεναλ αν η ομάδα τους δεν ενισχυθεί γρήγορα. Οι Κανονιέρηδες ηττήθηκαν με 3-1 από την Αστον Βίλα στο Εμιρέιτς, στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, εν μέσω αποδοκιμασιών που είχαν κυρίως στόχο τον Αρσέν Βενγκέρ.

Το Κίνημα Μαύρο Κασκόλ, που εκπροσωπεί περίπου 4.000 μέλη και θεωρείται από τους μεγαλύτερους επίσημους συνδέσμους φιλάθλων της Αρσεναλ, με επιστολή που έστειλε στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Ιβάν Γκαζίντις τον προειδοποιεί ότι αν δεν υπάρξει σημαντική βελτίωση  στο ρόστερ τις επόμενες εβδομάδες η αυξανόμενη οργή στις εξέδρες δύσκολα θα μπορέσει να κατευναστεί.

Παρά τις έντονες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του ο Αρσέν Βενγκέρ  δήλωσε ότι δεν φοβάται για τη θέση του.

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν σε εύκολες νίκες και έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους.

Οι Μπλε νίκησαν χθες τη Χαλ με 2-0, ενώ ο Ρόμαν Αμπραμόβιτς με μήνυμά του στο πρόγραμμα του αγώνα  υποσχέθηκε μία ακόμα δεκαετία γεμάτη επιτυχίες. Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον έστειλε μήνυμα στον Ντέιβιντ Μόγιες για να του ευχηθεί «καλή τύχη» πριν από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Σουόνσι, στο οποίο οι Κόκκινοι Διάβολοι επικράτησαν με 4-1, με τους Φαν Πέρσι και Γουέλμπεκ να σημειώνουν από δύο γκολ.

Ο Μόγιες παραδέχθηκε ότι έφυγε ένα βάρος από πάνω του στο πρώτο παιχνίδι στη μετα-Φέργκιουσον εποχή.

Στα άλλα παιχνίδια: Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ 0-1, Γουέστ Μπρομ – Σαουθάμπτον 0-1, Γουέστ Χαμ – Κάρντιφ 2-0, Νόριτς – Εβερτον 2-2, Σάντερλαντ – Φούλαμ 0-1, Λίβερπουλ – Στόουκ 1-0.