Η άρνηση του Γουέιν Ρούνι να πανηγυρίσει τα γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί με τους συμπαίκτες του στη νίκη με 4-1 επί της Σουόνσι και η δήλωση του Ζοζέ Μουρίνιο ότι θα προσπαθήσει μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να φέρει στο Στάμφορντ Μπριτζ έναν επιθετικό ενίσχυσαν τα δημοσιεύματα των εφημερίδων που ανέφεραν ότι οι Μπλε θα κάνουν μία ύστατη προσπάθεια να αποκτήσουν τον άσο των Κόκκινων Διαβόλων. Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η τελευταία προσφορά της Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι κοντά στα 47 εκατ. ευρώ και στον Ρούνι μηνιαία αποζημίωση… 1,4 εκατ. ευρώ.

Αν η απάντηση που θα λάβουν οι Μπλε είναι ξανά αρνητική, τότε θα στραφούν στον Λεβαντόφσκι, καθώς θεωρούν ότι η Ντόρτμουντ δεν θα έλεγε όχι σε 47 εκατ. ευρώ για τον Πολωνό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε δέκα μήνες.

Η φωτιά «Μπέιλ» φυσικά δεν έχει σβήσει, αλλά σιγοκαίει στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει αφήσει κενό το νούμερο 11 στο ρόστερ της, προφανώς για να το δώσει στον Ουαλό.

Ο Σάμουελ Ετό θα αποτελέσει επίσης μήλον της Εριδος για τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Καμερουνέζος έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ανζί στο παιχνίδι με τη Ζενίτ και από αύριο ο μάνατζέρ του θα έχει επαφές με ομάδες στην Αγγλία.