Μερικές εβδομάδες μετά το έκτο εξιτήριό της από κλινική απεξάρτησης η νεαρή ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Οπρα Γουίνφρι, που μεταδόθηκε χθες, Κυριακή σε όλη την Αμερική ότι σκοπεύει πλέον «να σκάσει και να ακούσει» τους άλλους, καθώς οι προσωπικές της επιλογές δεν έφεραν μέχρι σήμερα κανένα καλό αποτέλεσμα.

«Είμαι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού μου και το ξέρω και το παραδέχομαι» δήλωσε η 27χρονη Λόχαν η οποία στην ερώτηση της Οπρα αν είναι εθισμένη απάντησε ευθέως, θετικά και συμπλήρωσε «με το αλκοόλ».

Γι αυτό το λόγο η διάσημη ηθοποιός, όπως είπε, ένοιωσε πολλές φορές ντροπή και «τόνους ενοχής».

Η ίδια περιέγραψε τη ζωή της ως χαοτική, ξεκινώντας από την οικογένεια και τα παιδικά της χρόνια μολονότι αρνήθηκε ότι οι γονείς της την χρησιμοποίησαν, από νωρίς, για να «κερδίσουν χρήματα».

«Κανείς δεν είναι τέλειος» υποστήριξε για τους γονείς της. «Αγαπώ την οικογένειά μου και δεν νομίζω ότι έκαναν κάτι σκόπιμα, είναι απλώς γονείς», είπε.

Η Λόχαν είναι υποχρεωμένη να παρακολουθεί τουλάχιστον μία συνεδρία ψυχοθεραπείας την εβδομάδα για τους επόμενους 15 μήνες, όπως αποφάσισε το δικαστήριο, το οποίο εξέτασε την υπόθεση μετά την παραπομπή της ηθοποιού για επικίνδυνη οδήγηση.