Γκολ και θέαμα στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος 3-3 με τα Γιάννινα, σε ένα χορταστικό παιχνίδι. Η ομάδα των Ιωαννίνων, προηγήθηκε τρεις φορές στο σκορ, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, απέναντι στον Αστέρα, ο οποίος πίεζε περισσότερο, αλλα δεν είχε την τύχη των επιθετικών του ΠΑΣ, στην τελική του προσπάθεια.

Το 0-1 έγινε στο 11’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκαλά. Το πέναλτι, έκανε ο Τσαμπούρης, όταν μετά από σέντρα του Ντάσιου, μέσα στην περιοχή, χτύπησε την μπάλα με το χέρι. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 13’ και πάλι με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ντε Μπλάσις και εκτέλεσε εύστοχα ο Ουσέρο. Στο 28’ ο Τσάβες με πλασέ, μετά από πάσα του Τσουκαλά, έκανε το 1-2, ενώ πριν τελειώσει το ημίχρονο, στο 32’ ο Αστέρας ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά του Ντε Μπλάσις μετά από γέμισμα του Κάφα. Το 2-3 έκανε ο Βίλα στο 57’ με σουτ. Ο Αστέρας, ενώ τις δύο προηγούμενες φορές, κατάφερνε να ισοφαρίζει γρήγορα, στην περίπτωση του 3-3 χρειάστηκε να περάσει αρκετός χρόνος. Στο 87’ ο Καράσκο με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-3, ενώ μέχρι το τέλος του αγώνα, πίεζε την εστία του Βελλίδη και με βάση τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ίσως να δικαιούνταν και ένα ακόμη γκολ.

«Δεν μπορούμε να τα ρίχνουμε όλα στην τύχη. Δεχθήκαμε τρία επιπόλαια γκολ» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Σάκης Τσιώλης και συνέχισε: «Κάναμε τρία λάθη μέσα στην περιοχή μας και δεχθήκαμε τρία γκολ. Βρεθήκαμε τρεις φορές να κυνηγάμε το σκορ και γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που παλέψανε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αν είχαμε λίγη τύχη στο τέλος, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη».

Ο προπονητής των Ιωαννίνων, Σάββας Παντελίδης, μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και θα μας άξιζαν. Παρά τα τρία γκολ που πετύχαμε, με στεναχώρησε το ότι δεχθήκαμε και τρία γκολ στην άμυνα. Έπρεπε να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία».

Την κίτρινη κάρτα, είδαν οι: Τσαμπούρης, Βελλιδης, Κάφα.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λιαχούδη (Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης ( 74’ Μπακασέτας), Ζαραδούκας, Λισγάρας, Γκοιάν, Ουσέρο, Ζησόπουλος (66’ Καράσκο), Κάφα, Ντε Μπλάσις, Γκρατσίνι (54’ Ναβάρο), Μπαράλες.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Λίλα, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Βίλα, Τσουκαλάς, Ιλιτς (88’ Σκόνδρας), Τσάβες (71’ Κρητικός), Κοροβέσης (58’ Κειτά).