Πρακτική συμβουλή

Χάρη στις αντιτοξικές ιδιότητες που διαθέτει, θεωρείται ιδανικό βότανο για όλα τα δύσπεπτα φαγητά.

Στη λειτουργία του οργανισμού

Δρα εναντίον των εντερικών παρασίτων, βοηθά στη χώνεψη, εξουδετερώνει τα αέρια και έχει αποχρεμπτική δράση. Είναι ωφέλιμο σε στομαχόπονους και στη διάρροια.Θεωρείται ότι βελτιώνει την ακοή!

Συνδυάζεται

Αναδεικνύει τη γεύση της ρίγανης, της μαντζουράνας, του βασιλικού, του θυμαριού, του δενδρολίβανου και της δάφνης, ενώ συνδυάζεται και με μοσχοκάρυδο, πάπρικα, σκόρδο, φασκόμηλο και εστραγκόν.

Προσοχή!

Είναι καλό να αποφεύγεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης