Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το «σαφάρι» των αστυνομικών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις που εδρεύουν στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής.

Στη διάρκεια των ελέγχων που έγιναν τις δύο προηγούμενες ημέρες στη συγκεκριμένη περιοχή, βεβαιώθηκαν συνολικά 47 παραβάσεις και συνελήφθησαν τρία άτομα.

Μεταξύ των παραβάσεων περιλαμβάνονται έντεκα για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, δύο για παραβίαση του ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων, 29 για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, μία παράβαση για στέρηση αδείας εργασίας υπαλλήλου καταστήματος, δύο για στέρηση βιβλιαρίου υγείας υπαλλήλου και δύο παραβάσεις για στέρηση πρόχειρου σκαριφήματος επί της αδείας λειτουργίας καταστήματος.

Από τους τρεις συλληφθέντες, οι δύο δεν διέθεταν άδεια για τη λειτουργία του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ ο τρίτος κατηγορείται για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης.

Εξάλλου, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης ελέγχθηκαν 293 άτομα, καθώς και 215 οχήματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν και οι συναρμόδιες υπηρεσίες για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από