Ηταν να μην πάρει μπροστά ο Μήτρογλου. Ο Γερμανός, στην πόλη όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ, συνέθεσε… συμφωνία με την Εθνική Ελλάδας για περισσότερα γκολ. Το φθινόπωρο φθάνει απαιτητικό και η ομάδα του Σάντος καλείται να πάρει το εισιτήριο για τη Βραζιλία. Ο Μήτρογλου στο φιλικό με την Αυστρία έδειξε ότι μπορεί, όταν θέλει και κυρίως: όταν τον… θέλουν στην 11άδα. Θετικό το τεστ και περιμένουμε τα επίσημα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είπε (λέγεται) στους παίκτες της Μπάγερν ότι είναι πιο έξυπνοι από αυτούς της Μπαρτσελόνα. Και οι Γερμανοί τον αγάπησαν τον Ισπανό, νομίζει, με τα ψεύτικα τα λόγια του. Ψυχροί τον υποδέχτηκαν, ψυχροί τον ακούνε και στην ψύχρα θα τον φάνε όταν δουν ότι δεν τους κάνει. Αυτός ο έρημος ας φροντίσει να κρατάει πόρτες ανοιχτές γιατί ακόμα και οι… κουτοί Μπλαουγκράνα θα τον ακυρώνουν όσο κάνει τον έξυπνο.

Τέλειωσαν τα φιλικά, τέλειωσαν οι δοκιμές, οι διορθώσεις και τα τεστ και το ελληνικό πρωτάθλημα αρχίζει ξανά με την ίδια προοπτική: να ξανακάνει τα ίδια λάθη. Ευτυχώς αρχίζει και η Πριμέρα Ντιβισιόν…