Λίγο έλειψε να μείνει δίχως διανομή η ταινία «Lovelace» με θέμα τη ζωή της πορνοστάρ Λίντα Λαβλέις. Ο δικαστής στη Νέα Υόρκη απέρριψε την αγωγή που κατέθεσε η εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα της ταινίας «Βαθύ Λαρύγγι» στους παραγωγούς της ταινίας με πρωταγωνίστρια την Αμάντα Σέιφριντ.

Η Arrow Productions Ltd, ιδιοκτήτρια των δικαιωμάτων της ταινίας του 1972, ισχυρίζεται ότι στην ταινία χρησιμοποιούνται περισσότερα από πέντε λεπτά πλάνων από το «Βαθύ Λαρύγγι» χωρίς την άδειά της, ενώ δεν υπάρχει άδεια και για τη χρήση του τίτλου της ταινίας «Lovelace».

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, ένας από τους παραγωγούς του φιλμ εξέφρασε την ανακούφισή του, λέγοντας ότι «επικράτησε η κοινή λογική».

Η ταινία παρακολουθεί την ιστορία της Λίντα Μπόρεμαν, μιας γυναίκας που μπαίνει στη βιομηχανία του πορνό από τον άνδρα της Τσακ Τέινορ (στην ταινία τον ερμηνεύει ο Πίτερ Σάρσγκάαρντ).

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ