Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πάλεψαν στο Χάρκοβο, κόντρα στη Μέταλιστ, στον επαναληπτικό αγώνα για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα πλέι-οφ.

Το τελικό 1-1 σε συνδιασμό με τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι (2-0), έδωσε στη Μέταλιστ την πρόκριση. Ό ΠΑΟΚ, είχε την κατοχή της μπάλας, πίεσε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις για γκολ.

Η Μέταλιστ, προηγήθηκε στο 72′ με τον Μπλάνκο και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 83′ με τον Νέτσιντ, ο οποίος είχε μπει στο γήπεδο πριν από ένα λεπτό. Ο ίδιος παίκτης στο 89′ είχε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει και πάλι.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Ντισλένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Αζεβέδο, Μολέδο, Γκουεγέ, Εντμαρ (92′ Μπερεζόβτσουκ), Κρασνοπιόροφ, Μπλάνκο, Σόσα, Ντιέγκο Σόουζα (62′ Μάρλος), Ντέβιτς (76′ Κριστάλδο).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ, Κατσουράνης, Τζιόλης (82′ Νέτσιντ), Λάζαρ, Ολίσε, Γεωργιάδης (75′ Λόρενς), Λούκας, Σαλπιγγίδης (67′ Αθανασιάδης).

Μετά το τέλος του ματς ο ΠΑΟΚ κατέθεσε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει την ένσταση του στο γεγονός ότι με βάση την πρόσφατη απόφαση του CAS, υπάρχει εμπλοκή, άμεση ή έμμεση της Μέταλιστ σε επηρεασμό αποτελέσματος αγώνα, κάτι που αντίκειται στους όρους που έχει η ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή μιας ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.