Στον ΟΦΗ θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν υπό την μορφή δανεισμού ο Ζε Εντουάρντο, ένα από τα υποσχόμενα ταλέντα του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Ο 21χρονος αμυντικόςμέσος, ανήκει στην Πάρμα και παραχωρήθηκε για ένα χρόνο στον ΟΦΗ ύστερα από το ταξίδι του προέδρου του, Μάνθου Πουλινάκη, στην Ιταλία.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, κατάφερε να πείσει τον Ζε Εντοιυάρντο, ότι ένας χρόνος στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να τον βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο Ζε Εντουάρντο άρχισε την καριέρα του στην Κρουζέιρο και στα 17 του δόθηκε δανεικός στον Άγιαξ.Οταν τελείωσε ο δανεισμός του οι Ολλανδοί έκαναν πρόταση για την απόκτησή του, όμως η Κρουζέιρο προτίμησε να τον παραχωρήσει στην Πάρμα, έναντι 500.000 ευρω. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός από την Πάρμα στην Έμπολι, στην οποία είχε 14 εμφανίσεις και 1 γκολ.

Την καλύτερή του χρονιά όμως την είχε και πάλι ως δανεικός με την Πάντοβα στην Β’ κατηγορία Ιταλίας, με 33 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ. Αυτή την περίοδο ενδιαφέρθηκαν για αυτόν οι Τσεζένα, Αβελίνο και Πάντοβα, αλλά αυτός τελικά προτίμησε τον ΟΦΗ.