Είναι νέα, όμορφη, με προικισμένα γονίδια και πολυφωτογραφισμένη. Το διάσημο μοντέλο «πρώτης θέσεως» Τζόρτζια Τζάγκερ στήθηκε με στυλ και άνεση απέναντι από τον φακό για την προώθηση του καινούργιου αεροσκάφους της British Airways, Jumbo A380, που είναι το μεγαλύτερο πλέον επιβατικό αεροπλάνο στον κόσμο. Πρόκειται φυσικά για την κόρη του Μικ Τζάγκερ και της Τζέρι Χολ που… απογειώθηκε με «όχημα» μια λευκή τουαλέτα με λεπτομέρειες από παγέτες! Η φωτογράφιση έγινε στο αεροδρόμιο Μάνστον του Κεντ στην Αγγλία, για τις ανάγκες της οποίας στήθηκαν τέσσερα διαφορετικά σκηνικά. Στο πιο εντυπωσιακό από αυτά η Τζόρτζια ποζάρει μπροστά από τρεις διάσημους παίκτες του ράγκμπι, τον Κρις Ρόμπσο, τον Μπράιαν Χαμπάνα και τον Ζαν ντε Βίλιερς, που τραβάνε, σαν σκλάβοι της ομορφιάς της, το αεροσκάφος με σκοινιά.

Η Τζάγκερ φαίνεται ότι είναι το αγαπημένο παιδί της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας, αφού πριν από λίγους μήνες ήταν η επίσημη καλεσμένη σε πάρτι της British στο Σίδνεϊ, όπου φωτογραφίστηκε στην τουρμπίνα του αεροσκάφους και ξεσήκωσε το προσωπικό (κυρίως τους πιλότους) με τα νάζια και τα καμώματά της.

Το Jumbo A380 –με πρωτότυπο σχεδιασμό και μηχανισμό –θα κάνει από τον επόμενο Φεβρουάριο πτήσεις από την Αγγλία προς το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.