Η καταγωγή του από τα Νόμια, ένα μικρό χωριό δίπλα στη Μονεμβασιά. Το ελαιόλαδο ήταν πάντα το συνθετικό στοιχείο των παιδικών του αναμνήσεων τα καλοκαίρια και τις γιορτές που περνούσε με τους παππούδες του στο μικρό χωριό. Οπως λέει ο Γιώργος Κοροπούλης, αρχιτέκτονας και Interior Designer, ο δημιουργός του ελαιολάδου Maleas, «όλα τότε ήταν ελαιόλαδο».

Εχοντας κάνει μια σημαντική επαγγελματική διαδρομή στον κλάδο των κατασκευών, στην ερώτηση γιατί ασχολήθηκε με το ελαιόλαδο απαντά: «Απο μικρός άκουγα τον παππού μου να λέει οτι το ελαιόλαδό μας είναι το καλύτερο στον κόσμο. Βάλθηκα να αποδείξω τον ισχυρισμό και έγινε το όραμά μου: να παράγω το καλύτερο ελαιόλαδο από την καλύτερη ελαιοπαραγωγική περιοχή της Ελλάδας. Να το κάνω γνωστό εντός και εκτός συνόρων».

Στην πορεία, βέβαια, το πάθος αυτό απέκτησε και επιστημονική τεκμηρίωση. Και έτσι προέκυψε η ενασχόλησή του με το τυποποιημένο προϊόν.

Το 2010 δημιούρησε την εταιρεία Osis (από την αρχαία λέξη ώσις = ώθηση) και ξεκίνησε τη δική του διαδρομή στον κόσμο του ελαιολάδου. Μάλιστα, όπως σημειώνει, εκτίμησε την οικονομική κρίση ως μια σημαντική ευκαιρία για να ασχοληθεί με το πάθος του, το ποιοτικό ελαιόλαδο, αλλάζοντας έτσι την επαγγελματική και προσωπική του πορεία. Το ελαιόλαδο Maleas με όνομα εμπνευσμένο απο το θρυλικό ομώνυμο ακρωτήρι, που αποτελεί τον πρώτο καρπό της προσπάθειάς του, είναι ένα Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ενδειξης.