Η εταιρεία τους δημιουργήθηκε το 2011. Μάλιστα, για να μπορέσουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη, παρακολούθησαν μαθήματα Ελαιοκομίας και Τυποποίησης Αγροτικών Προϊόντων στο Ινστιτούτο Γεωπονικών Ερευνών και έκαναν δεκάδες αναλύσεις και οργανοληπτικές αξιολογήσεις πριν καταλήξουν στο τελικό τους προϊόν. Ο 38χρονος Κώστας Μπαλάφας, με 13 χρόνια εμπειρία στο μάρκετινγκ μεγάλων επιχειρήσεων τροφίμων, αποφάσισε μαζί με τον συνέταιρό του, τον 29χρονο Γιώργο Δημάκη - με σπουδές στην Πληροφορική - να φτιάξουν από την αρχή τη δική τους επιχείρηση.
Η Olive Vision είναι μια καθετοποιημένη επιχείρηση που παράγει, συσκευάζει και εμπορεύεται εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο υψηλής διατροφικής αξίας που προέρχεται από ιδιόκτητο ελαιώνα την περιοχή της Ερμιόνης στην Αργολίδα. «Δημιουργήσαμε ένα προϊόν και στο μυαλό μας είχαμε να βρούμε τη συνταγή ώστε να αλλάξει ο τρόπος που οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν το ελαιόλαδο», λέει ο Κώστας Μπαλάφας.
Η εμφιάλωση του Moria Elea Deluxe περιορίζεται στις 10.000 φιάλες, που είναι αριθμημένες, ενώ σε μικρό διάστημα και συγκεκριμένα από το 2012 το προϊόν της εταιρείας, το Moria Elea, έχει ξεκινήσει το ταξίδι του στις αγορές του εξωτερικού Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Ρωσία, Καναδάς και έχει αποσπάσει βραβεία για τη γεύση αλλά και τη συσκευασία του, η οποία είναι χειροποίητη. Μόνο το 20% της ποσότητας που παράγεται και τυποποιείται κατευθύνεται προς την ελληνική αγορά.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από