Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης υπέγραψε απόφαση, σύμφωνα με την οποία κατανέμεται το συνολικό ποσό των 114.620.678,30 ευρώ σε 63 δήμους της Ελλάδας «αποκλειστικά και μόνο», όπως επισημαίνεται, για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νομό δικαιούχους αυτών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Το παραπάνω ποσό κατανέμεται από τον λογαριασμό που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ο οποίος ανήκει στο υπουργείο Εσωτερικών.

Επιπλέον, ο κ. Μιχελάκης υπέγραψε απόφαση με την οποία κατανέμεται το ποσό των 5.598.175,00 ευρώ στις Περιφέρειες, αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή του διατροφικού επιδόματος στους κατά νόμο δικαιούχους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους νεφροπαθείς, στους μεταμοσχευμένους καρδιάς, ήπατος, πνευμόνων και μυελού των οστών καθώς και σε αλλοδαπούς και ομογενείς νεφροπαθείς για τον μήνα Ιούλιο.

Το παραπάνω ποσό προέρχεται από το λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αφορά στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Περιφερειών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από