Η ΑΕΚ στην προσπάθειά της να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, κοιτάζει και ποδοσφαιριστές ηλικίας άνω των 33 ετών, αλλά και κάποιον ή κάποιους που θα τους πάρει με τη μέθοδο…Μάνταλου.

Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς βρίσκεται στη Βοσνία, αλλά έχει καθημερινή επαφή με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να συνεχιστεί η ενίσχυση της ομάδας. Κατά βάση η ΑΕΚ θα στηριχθεί σε νέους παίκτες, στα νιάτα και τον ενθουσιασμό τους, αλλά αυτά τα παιδιά χρειάζονται και τη βοήθεια κάποιων έμπειρων για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες των αγώνων.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν στρέψει την προσοχή τους και σε κάποιους ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας από τα 33 χρόνια. Άλλωστε μέχρι τις 11 Αυγούστου που θα φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Πήλιο, υπάρχει αρκετός χρόνος για να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες.

Ο ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ

Στην προσπάθεια όμως για ενίσχυσή της με στόχο την επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ κινείται με ανάλογο τρόπο, όπως στην περίπτωση Μάνταλου, αυτή τη φορά όμως για τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι τώρα, ενώ ήταν βασικός στην εθνική ομάδα νέων στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έχουν ήδη γίνει κάποιος συζητήσεις με τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης και υπάρχει θετική άποψη για τη μεταγραφή του παίκτη, αφού άλλωστε η ΑΕΚ προτίθεται να τον αφήσει δανεικό για ένα χρόνο στην νυν ομάδα του και μετά να τον εντάξει στη δύναμή της.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο παίκτης να αποκτηθεί, αλλά να μην ανακοινωθεί επίσημα αυτή τη χρονική στιγμή, αλλά αργότερα, ίσως και το επόμενο καλοκαίρι σε έσχατη περίπτωση.