Ο Καρλ Μεντζανί υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Ο Αλγερινός με Γαλλικό διαβατήριο είχε έρθει στην Ελλάδα αργά το βράδυ της Τετάρτης, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το πρωί υπέγραψε στην ομάδα του Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρλ Μεντζανί».

Ο παίκτης θα αναχωρήσει μαζί με τον Σαβιόλα το απόγευμα της Πέμπτης για τη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Στην Αθήνα όμως βρίσκεται ήδη και ο τρίτος ποδοσφαιριστής ο οποίος αναμένεται να υπογράψει. Είναι ο ισπανός γκολκίπερ Ρομπέρτο Χιμένεθ, τον οποίο αγόρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θα παραχωρήσει δανεικό στους ερυθρόλευκους για ένα χρόνο. Μόλις περάσει από εξετάσεις και υπογράψει θα αναχωρήσει επίσης για τη Γερμανία να βρει την υπόλοιπη ομάδα.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με το news.arseblog.com οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την Άρσεναλ για τον δανεισμό του Τζόελ Κάμπελ. Ο 21 ετών εξτρέμ από την Κοσταρίκα, μάλλον θα πάει απ’ευθείας στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Πειραιά, ώστε να μη χαθεί καθόλου χρόνος και να τον έχει ο Μίτσελ στη διάθεσή του.

Οι προσπάθειες πάντως για περαιτέρω ενίσχυση συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η διοίκηση ετοιμάζει και άλλες εκπλήξεις.