Ο Ολυμπιακός έκανε το μεγάλο «μπαμ» και κατάφερε να αποκτήσει για τα επόμενα δύο χρόνια τον σπουδαίο αργεντίνο επιθετικό Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Αργεντινός έφθασε το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συζήτησε για λίγο με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων του είπε για το πλάνο και τους στόχους της ομάδας του και του επεσήμανε ότι θέλει να ανεβάσει επίπεδο στην Ευρώπη τον Ολυμπιακό.

Ο Σαβιόλα από την πλευρά του είπε στον πρόεδρο των Πειραιωτών ότι πριν έρθει στην Ελλάδα επικοινώνησε με τον Ιμπαγάσα και τον Νομίνγκεζ, οι οποίοι του είπαν τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του που είναι για δύο χρόνια, ο Σαβιόλα πήρε τη φανέλα με τον Νο 9 και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποδοχή και την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Αθήνα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω πολλή όρεξη να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να αρχίσω τις προπονήσεις. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε καλά πράγματα».

Ο Σαβιόλα θα αναχωρήσει ξεχωριστά από την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού το απόγευμα της Πέμπτης για τη Γερμανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αργεντινός θα εισπράττει 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο συν μπόνους 400.000 ευρώ για επίτευξη στόχων.

Ο Ολυμπιακός πάντως συνεχίζει την προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σχεδόν έχει κλείσει τον Καρλ Μενζανί, αλλά και τον γκολκίπερ Ρομπέρτο, ενώ ιταλικό δημοσίευμα μιλά για ανταλλαγή Νίνη-Γκρέκο..

Για τον Μολό γίνονται ακόμη διαπραγματεύσεις, αλλά η Νανσί ανέβασε τις απαιτήσεις της.

Παράλληλα έχει γίνει επαφή με τον Μιγκέλ Τόρες τον 27χρονο αμυντικό της Χετάφε, τον οποίο γνωρίζει ο Μίτσελ, που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της άμυνας.

Ο Μίτσελ εξάλλου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει την Πέμπτη στη Γερμανία και από την οποία κόπηκαν ο Γκρέκο, ο Τάτος, οι δύο μικροί Σιώπης, Καραγκούνης και φυσικά οι δύο Αλγερινοί Τζιμπούρ και Αμπντούν