Τον Σαβιόλα προσπαθεί να αποκτήσει ο Ολυμπιακός, κάνοντας το μεγάλο μπαμ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Η υπόθεση φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού ο Αργεντινός έχει πολλές προτάσεις, αλλά οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν κάνει ιδιαίτερα δελεαστική προσφορά τον παίκτη.

Η μάχη που δίνει ο Ολυμπιακός με άλλες ομάδες για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή θα συνεχιστεί και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός «φορτσάρει» για τον απόκτηση του Γιοάν Μολό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει βρει με τον ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να μειώσει τις απαιτήσεις της Νανσί.

Επίσης μεγάλη μάχη με αρκετές ομάδες δίνει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του γκολκίπερ της Σαραγόσα Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο. Για τον παίκτη αυτό ενδιαφέρονται και οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Νάπολι, αλλά οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής που απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τους ερυθρόλευκους είναι ο Καρλ Μεντζανί. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στη Μονακό λέγοντάς τους ότι πάει στον Ολυμπιακό.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν πάντως βρίσκεται στην Αγγλία με άδεια του Ολυμπιακού για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατ. για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Σε ότι αφορά το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ δεν υπάρχει κανένα νεότερο. Ο παίκτης δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Περίπου 24 εκατ. ευρώ θα εισπράξει ο Ολυμπιακός από τη συμμετοχή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την χρονιά που τελείωσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε ο ΟΥΕΦΑ στη δημοσιότητα οι ερυθρόλευκοι θα εισπράξουν 8,6 εκατ. ευρώ λόγω της συμμετοχής τους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, 3 εκατ. ευρώ εξ αιτίας της βαθμολογικής συγκομιδής και 11.646.000 ευρώ από το market pool. Σ’αυτά πρέπει να προσθέσουμε και 524.738 ευρώ από τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Europa League. Συνολικά η ομάδα του Πειραιά θα εισπράξει 23.770.738 ευρώ.