Τι κι αν κλείνει το σπίτι του εξαιτίας ενός – μη επιβεβαιωμένου από τον ίδιο – ειδυλλίου που είχε με δημοσιογράφο η οποία έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους. Η ζωή και η καριέρα του Λίαμ Γκάλαχερ συνεχίζεται. Στο νέο του βίντεο κλιπ προκαλεί επιλέγοντας την συντροφιά καλλονών καθώς τραγουδάει με το γκρουπ του Beady Eyes «Shine a light». Ο φωτογραφικός φακός τον έπιασε δε να περιτριγυρίζεται από νεαρές σε πάρτι στην Ισπανία.

Ο τραγουδιστής των Oasis έχει εγκαταλείψει τη συζυγική κλίνη μετά από το σκάνδαλο που τον θέλει να διατηρεί δεσμό με δημοσιογράφο των New York Times με την οποία απέκτησε την επτά μηνών Εμμα.

Ο ίδιος αρνείται όλα αυτά που γράφονται στον Τύπο, δηλώνει ότι έχει πλέον κουραστεί και απαντά με μήνυση κατά της αμερικανικής εφημερίδας New York Post που δημοσίευσε λεπτομέρειες για την παράνομη σχέση του.

Ποιος είδε τη σύζυγό του, Νικόλ Απλετον, και δεν τη φοβήθηκε. Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας της, η τραγουδίστρια του γυναικείου γκρουπ All Saints – που απέκτησε το 2001 έναν γιο με τον Γκάλαχερ – έμαθε για τα καμώματά του όταν ο ίδιος της τηλεφώνησε ώστε να την προετοιμάσει για όσα θα γράφονταν την επόμενη ημέρα. Εκτοτε δεν έχουν ξανασυναντηθεί, ούτε έχουν συζητήσει για τον γάμο τους.