Στην τριπλέτα Καστιγιόν, Ντιαρά, Σισοκό, Νάνο κινείται ο Παναθηναϊκός. Πρόταση για τον Ορέστη Καρνέζη από την Ουντινέζε περιμένει η διοίκηση της ΠΑΕ, ενώ απορρίφθηκε ο βελγομαρικός στόπερ Ναϊμ Ααράμπ.

Ο τεχνικός των Πρασίνων Γιάννης Αναστασίου θεωρεί ότι ο 22χρονος Τζόφρι Καστιγιόν μπορεί να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή και να αποτελέσει εναλλακτική λύση του Μάρκους Μπεργκ. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Αγιαξ προκειμένου ο Καστιγιόν να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Μαχαμαντού Ντιαρά επιβεβαίωσε το θέμα της μετακίνησης του στον ΠΑΟ και αποκάλυψε ότι έχει μιλήσει με τον Αναστασίου. Οι διοικούντες την ΠΑΕ είναι επιφυλακτικοί και περιμένουν τα αποτελέσματα όλων των εξετάσεων από την επέμβαση που έχει υποβληθεί ο αφρικανός μέσος στο γόνατο. Αν ο Ντιαρά ξεπεράσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ θα υπογράψει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Οσον αφορά τον Ιμπραήμ Σισοκό, οι Πράσινοι καταβάλουν προσπάθειες για να βρεθεί σημείο προσέγγισης με την Βόλφσμπουργκ προκειμένου να παραχωρήσει τον ιβηριανό μεσοεπιθετικό δανεικό για ακόμα ένα χρόνο.

Ο ιταλικός Τύπος έχει γράψει ότι την Δευτέρα η Ουντινέζε θα καταθέσει πρόταση ύψους 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Ορέστη Καρνέζη. Μάλιστα σημειώνεται ότι ο διεθνής γκολκίπερ θα παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στη Γρανάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου απέρριψε τον βελγομαροκινό στόπερ Ναϊμ Ααράμπ. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός δοκιμάστηκε στην προετοιμασία στην Ολλανδία, όμως δεν έπεισε με την απόδοση του τον κόουτς του ΠΑΟ.

Ο πρώην πρόεδρος της Πράσινης ΠΑΕ Νικόλας Πατέρας δεν έχει σχέση με τη μεταγραφή του Τζόρβα στον Απόλλωνα. Από το περιβάλλον του κ. Πατέρα διαψεύστηκε ότι έχει συμμετοχή στη μεταγραφή του Τζόρβα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Πράσινοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη για πρώτη φορά στο «Απήλιον».

Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας ανοίγει της πόρτες της σε όλους τους εθελοντές φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν στις εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού του γηπέδου.

Οι προγραμματισμένες ημερομηνίες για την εθελοντική δράση ανάπλασης του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης» είναι: Παρασκευή(19/7) και Σάββατο(20/7) 19.00 – 22.00 και Κυριακή(21/7) 9.00 – 13.00 και 19.00 – 22.00.