Την βεβαιότητά του ότι πρόκειται να αθωωθεί από τον Αρειο Πάγο της Ρώμης, σε ότι αφορά την υπόθεση αγοραπωλησίας τηλεοπτικών δικαιωμάτων, εξέφρασε ο ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μιλώντας σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης Rai, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «η κατάσταση της Ιταλίας απαιτεί μια κυβέρνηση που να μπορεί να παράξει έργο» ενώ, σε ότι αφορά τις προσωπικές του, δικαστικές υποθέσεις, πρόσθεσε ότι «είναι απόλυτα νηφάλιος και περιμένει πλήρη αθώωση από μέρους του Αρείου Πάγου, σε ότι αφορά την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Μέντιασετ».

«Πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην υπεράσπιση του συμφέροντος της Ιταλίας, ώστε η ευρεία συμμαχία που οδήγησε στην σύσταση της κυβέρνηση Λέτα να μετατραπεί σε ιστορική ευκαιρία», υπογράμμισε ο «Καβαλιέρε».

O  πρώην πρωθυπουργός επιβεβαίωσε, τέλος, ότι το κόμμα του «Λαός της Ελευθερίας» πρόκειται να μετονομασθεί σε «Φόρτσα Ιτάλια» (όπως είχε βαφτίσει την πρώτη του πολιτική δύναμη, πριν δεκαεννέα χρόνια) «με στόχο να απευθυνθεί σε τόσους Ιταλούς που δεν θέλησαν, ακόμη, να προσφέρουν την συμβολή τους για το καλό της χώρας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από