Συνάντηση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον ιδιοκτήτη της Μονακό, τον ρώσο μεγιστάνα, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, αποκαλύπτει δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού Le10Sport.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «η συνάντηση» και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρονάλντο ήταν καλεσμένος σε πάρτι που διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα στο Μονακό, εταιρία με την οποία έχει εμπορική συνεργασία. Η συνάντηση έγινε μετά το πάρτι και μαζί με τον Ρονάλντο ήταν και ο μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες. Ο τελευταίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ριμπολόβλεφ, αφού έχουν συνεργαστεί στις πρόσφατες μεταγραφές των Φαλκάο, Καρβάλιο, Μουτίνιο και Ροντρίγκες.

Ο Ριμπολόβλεφ, ανέπτυξε στον πορτογάλο άσο τα σχέδια του για τη Μονακό και υποστήριξε πως από την επόμενη περίοδο η ομάδα θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτά τα σχέδια λοιπόν, ο Ριμπολόβλεφ έχει συμπεριλάβει και τον Ρονάλντο αν φυσικά ο πορτογάλος άσος δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ.

Τι είπε για όλα αυτά ο Ρονάλντο: «Η Μονακό έχει έναν υπέροχο ιδιοκτήτη, αλλά είμαι ευτυχισμένος στη Ρεάλ. Εκεί είναι το μέλλον μου και στο Μονακό ήρθα μόνο για διακοπές».