Ο Παναθηναϊκός έδωσε απάντηση την Παρασκευή , διαψεύδοντας δημοσιεύματα τα οποία ανέφεραν για προτάσεις στην ΠΑΕ προκειμένου να παραχωρηθεί ο Ορέστης Καρνέζης.

Ο ιταλικός Τύπος έχει γράψει για την μετακίνηση του διεθνούς γκολκίπερ του Παναθηναϊκού στην Ουντινέζε και μάλιστα ότι η ιταλική ομάδα θα τον έδινε δανεικό στη Γρανάδα. Εξάλλου στην Πορτογαλία ο Τύπος είχε ασχοληθεί με τον Καρνέζη. H «A Bola» είχε γράψει ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας έκανε κινήσεις για την απόκτηση του τερματοφύλακα του ΠΑΟ καθώς ο τεχνικός του πορτογαλικού συλλόγου και πρώην του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει πολύ καλά τον Καρνέζη.

Η θέση του Παναθηναϊκού είναι ότι δεν έχει γίνει καμία πρόταση ούτε από την Ουντινέζε, ούτε από τη Σπόρτινγκ ή από άλλο σύλλογο για τη μεταγραφή του Καρνέζη.

Ακόμα έγινε γνωστό από τον Παναθηναϊκό ότι μόνο αν μείνει ελεύθερος ο ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας Νάνο θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση του. Ο 28χρονος μπακ-χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Πονφεραντίνα και τόσο ο ίδιος όσο και ο εκπρόσωπος του ασκούν πιέσεις στον ισπανικό σύλλογο για να λυθεί το συμβόλαιο του. Για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα ο Γιάννης Αναστασίου έχει στη λίστα του τον Κροάτη Ντάνιελ Πράνιτς της Σπόρτινγκ. Οι Πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση δανεισμού.

Εξάλλου ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον δανεισμό του Ιμπραήμ Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ για ακόμα ένα χρόνο.

Την Τρίτη οι Πράσινοι θα αρχίσουν τις προπονήσεις τους στο «Απήλιον».