Οι αντοχές της κυβέρνησης εξαρτώνται από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και ενδεχομένως και της ΔΗΜΑΡ που έχει προσεκτική στάση σε διάφορα θέματα είπε από την Κρήτη ο Βαγγέλης Βενιζέλος εκφράζοντας την αισιοδοξία του θα σηκώσουν για μία ακόμη φορά το βάρος και στην ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με συνέντευξή του στο Κρήτη TV επιχείρησε να εμψυχώσει τους βουλευτές του κόμματός του χαρακτηρίζοντάς τους ηρωϊκούς και επεσήμανε ότι κάθε ψηφοφορία είναι κρίσιμη στο πλαίσιό της τονίζοντας ότι «η χώρα πρέπει να είναι αξιόπιστη και να εκτελεί αυτά που έχει συμφωνήσει».

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος επιβεβαίωσε ότι ο χρόνος λειτουργεί πιεστικά για την κυβέρνηση λέγοντας ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα «πρέπει να καλύψουμε το κενό ώστε να μπορέσουμε πριν από το Σεπτέμβριο να μπούμε σε ένα ολοκληρωμένο δίκαιο σχέδιο ανασυγκρότησης της Δημόσιας Διοίκησης και αξιολόγησης φορέων, υπηρεσιών και προσωπικού».

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα των πλειστηριασμών ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σχολίασε ότι «δίνουμε μεγάλη μάχη γι' αυτό» και ανέφερε ότι είναι απαράβατος όρος να μην τεθεί σε κίνδυνο η πρώτη κατοικία του φτωχού και μεσαίου νοικοκυριού.

Σε ό,τι αφορά το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον και το ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής ανέφερε ότι είναι ένα θέμα που θα ρυθμιστεί διπλωματικά τις επόμενες ημέρες και αυτό θα εξαρτηθεί από την σύνθεση των αντιπροσωπειών

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από