«Βρίσκομαι στην ομορφότερη χώρα του κόσμου», είπε αμέσως μετά το πρώτο της τραγούδι. Η Λάνα Ντελ Ρέι βρήκε αυτόν τον κολακευτικό τρόπο για να ξεκινήσει τον «μουσικό διάλογό της » με τους περισσότερους από 10.000 θεατές –η μερίδα του λέοντος ανήκε στο γυναικείο φύλο –που βρέθηκαν τη Δευτέρα στη Μαλακάσα για να δουν από κοντά το νέο είδωλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Αυτό που δήλωνε σίγουρα με τον πιο έντονο τρόπο τον θαυμασμό προς την αμερικανίδα τραγουδίστρια ήταν οι ενδυματολογικές επιλογές των νεαρών κοριτσιών που έφτασαν στη Μαλακάσα για να την ακούσουν: κοντά σορτσάκια, κλος φούστες και λουλούδια στα μαλλιά, εικόνες βγαλμένες από τα sixties: το λουκ δηλαδή που λανσάρει το είδωλό τους. Οι πιο φανατικές επέλεξαν να κάνουν το όνομά της body-painting –υπήρχαν οι «αρμόδιοι» καλλιτέχνες στον χώρο γι’ αυτό. Οταν γύρω στις 22.15 τα φώτα έσβησαν και εμφανίστηκε στη σκηνή, ακούστηκαν κραυγές ενθουσιασμού.

Το πρώτο τραγούδι που επέλεξε να πει ήταν το «Cola», ακολούθησαν τα σουξέ της αλλά και διασκευές όπως το «Knocking on Heaven’s Door» του Μπομπ Ντίλαν. Το πιο πρόσφατο τραγούδι της το προλόγισε ως εξής: «Δυστυχώς, όταν κάνω περιοδεία, δεν πολυγράφω καινούργια τραγούδια, πρόλαβα όμως να γράψω αυτό εδώ για την ταινία «Ο υπέροχος Γκάτσμπι»». Το «Young and Beautiful» ήταν εκείνο που τραγουδήθηκε στην υψηλότερη ένταση από τους θαυμαστές της –ίσως δεν πέφτουν έξω όσοι αναμένουν ότι θα θέσει υποψηφιότητα για Οσκαρ στην κατηγορία τραγουδιού.

Στην ταλαιπωρία της περιοδείας απέδωσε και το βράχνιασμα στη φωνή της, στο οποίο όμως ελάχιστοι έδωσαν σημασία.