Επειτα από δύο χρόνια σχέσης, εκατοντάδες φωτογραφίες από τους παπαράτσι και δεκάδες κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, ο 52χρονος Τζορτζ Κλούνι χώρισε από τη σύντροφό του Στέισι Κίμπλερ. Αν και τα πρώτα σύννεφα στην κοινή τους ζωή είχαν αρχίσει να παρουσιάζονται από τον περασμένο Μάρτιο, χρειάστηκαν αρκετοί μήνες ώστε να πάρει ο καθένας τον δικό του δρόμο.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, οι αιτίες για τη ρήξη στον δεσμό τους ήταν η διαφορά απόψεων για τη δημιουργία οικογένειας, το χάσμα γενεών ανάμεσά τους, αλλά και η απόσταση λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων. Η πρώην αθλήτρια της πυγμαχίας ήθελε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ώστε κάποια στιγμή να αποκτήσουν παιδιά, κάτι που δεν ήθελε καν να ακούει ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός.

Αλλωστε ο ίδιος έχει άσχημη εμπειρία από γάμους. Την πρώτη φορά, ίσως και την τελευταία, που ντύθηκε γαμπρός στο πλάι της ηθοποιού Τάλια Μπάλσαμ το 1989 άντεξε τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου.

Με την Κίμπλερ ξεκίνησε να βγαίνει τον Αύγουστο του 2011, μόλις δύο μήνες μετά την απομάκρυνσή του από την Ελιζαμπέτα Κανάλις. Αν και τώρα η 34χρονη γυναίκα ήταν αυτή που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό, φαίνεται πως ο Κλούνι δεν της κρατάει κακία και οι σχέσεις τους είναι ιδιαίτερα καλές. «Το συζήτησαν και ήρεμα σταμάτησαν να είναι ζευγάρι», δήλωσε ανώνυμα φίλος τους. Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε πως «οι δυο τους μιλούν καθημερινά, ήταν άλλωστε φίλοι πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν και θα είναι φίλοι και μετά».

Από τη ζωή του Νο 2 πιο περιζήτητου εργένη στον κόσμο, όπως ανακηρύχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από το περιοδικό «Town & Country» (άλλες χρονιές ήταν Νο 1, αλλά τον προσπέρασε ο πρίγκιπας Χάρι), έχουν περάσει δεκάδες γυναίκες, αλλά καμία δεν κατάφερε να στεριώσει. Από το μοντέλο Ελιζαμπέτα Κανάλις μέχρι τη νυν σύζυγο του Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον, και από τη «Νοικοκυρά σε απόγνωση» Τέρι Χάτσερ μέχρι την τηλεοπτική «Εμμανουέλα» Κρίστα Αλεν. Ετσι, δεν πρέπει να μας εκπλήσσει που η μακροβιότερη σχέση του ήταν με ένα… γουρούνι. Ο Κλούνι είχε αγοράσει τον Μαξ, όπως ονόμασε το ζώο, το 1987 και έμεινε μαζί του μέχρι το 2006, οπότε πέθανε. Ηταν μάλιστα τέτοιο το δέσιμό του μαζί του, που το άφηνε να κοιμάται στο κρεβάτι του.