Ο Ιμπραΐμοβιτς στη Γαλατασαράι, ο Σουάρες στην Αρσεναλ και ο Ρούνι στην Μπαρτσελόνα; Κι όμως, στην πιο «τρελή» μεταγραφική περίοδο όλων των εποχών όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Η τουρκική εφημερίδα «Φοτομάκ» αποκάλυψε συνάντηση του τεχνικού διευθυντή της Γαλατασαράι Μπουλέντ Τουλούν με τον μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα, τον προηγούμενο μήνα για να συζητήσουν πιθανή μεταγραφή του σουηδού σταρ στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Η εφημερίδα προσθέτει πως νέα συνάντηση θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Οι πληροφορίες της «Ρεπούμπλικα», ωστόσο, ανέφεραν πως στα σχέδια της Παρί Σεν Ζερμέν είναι να δώσει στη Νάπολι τον Ιμπραΐμοβιτς και επιπλέον 40 εκατ. ευρώ ως αντάλλαγμα για τον Εντισον Καβάνι.

Εκπληξη και από την Αγγλία. Η εταιρεία στοιχημάτων Γουίλιαμ Χιλ σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα πως ο ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ Λουίς Σουάρες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρσεναλ. Πληροφορίες της «Ας» πάντως ανέφεραν πως ο Σουάρες θα καταλήξει στην Τσέλσι.

Πιο σίγουρο πάντως θεωρείται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί από τους Κανονιέρηδες η απόκτηση του Ιγκουαϊν από τη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 27 εκατ. ευρώ. Ο Αργεντινός τα ταξίδευε στη βρετανική πρωτεύουσα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές 117.000 ευρώ την εβδομάδα.

Σήμερα, εξάλλου, είναι πιθανό να ανακοινωθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η απόκτηση του μέσου της Μπαρτσελόνα Τιάγκο Αλκάνταρα. Η αγγλική ομάδα ήθελε να συμπέσει η ανακοίνωση της μεταγραφής με την πρώτη συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή Ντέιβιντ Μόγιες που στο εξής θα έχει βοηθό του τον Ράιαν Γκιγκς που ανέλαβε ρόλο παίκτη-προπονητή. Ο Μόγιες παίζει «σκληρά» με τον Γουέιν Ρούνι, ο οποίος απαιτεί για να μείνει στη Γιουνάιτεντ νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο και δημόσια δήλωση της ομάδας που θα αναφέρει ότι ουδέποτε ζήτησε από τον Φέργκιουσον να φύγει από το Ολντ Τράφορντ.

Η καταλανική «Σπορτ» υποστηρίζει ότι η Μπαρτσελόνα είναι πιθανό να προσφέρει 25 εκατ. ευρώ και τον Νταβίντ Βίγια ως αντάλλαγμα για να φέρει στο Καμπ Νου τον Ρούνι.

Πρώτος μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα παραμένει πάντως ο Τιάγκο Σίλβα. Οι Καταλανοί προσπαθούν να φτάσουν στον στόχο τους διά της πλαγίας οδού, δηλαδή την Qatar Foundation που είναι ο μεγαλύτερος χορηγός τους και ταυτόχρονα ελέγχει την Παρί Σεν Ζερμέν.