Ολα ξεκίνησαν πριν από περίπου επτά χρόνια, σε μια φαρμακευτική εταιρεία στον τομέα καλλυντικών, όπου ο Χρήστος και η Κατερίνα δούλευαν μαζί. Εκείνος στην τεχνική υπηρεσία και εκείνη στο χημείο. Ο Χρήστος, όντας πιο παλιός, ήταν συνέχεια πρωινός, ενώ η Κατερίνα, έναν μήνα πρωί και έναν μήνα απόγευμα. Στην πρωινή βάρδια έπαιρναν μαζί το ίδιο υπηρεσιακό πούλμαν. Η Κατερίνα ανέβαινε πρώτη και μια στάση μετά ανέβαινε και ο Χρήστος.
Ενα απόγευμα την άνοιξη του 2006, ο Χρήστος είχε πάει εκτάκτως στη δουλειά. Την ώρα του διαλείμματος χτύπησε το τζάμι του χημείου και είπε στην Κατερίνα: «Εχω έρθει με το αυτοκίνητο σήμερα, θες να επιστρέψουμε μαζί;». Επειτα από ευγενικούς δισταγμούς, εκείνη δέχτηκε. Αν και δεν ήξερε πού έμενε η Κατερίνα, ωστόσο ρισκάρισε και κέρδισε, αφού τελικά τα σπίτια τους ήταν πολύ κοντά. Οταν μπήκαν στο αυτοκίνητο άρχισαν να μιλάνε λες και γνωρίζονταν χρόνια. Στη διαδρομή είχε δημιουργηθεί φιλική ατμόσφαιρα, μέχρι που ο Χρήστος ζήτησε από την Κατερίνα να πάνε και το επόμενο πρωί μαζί στη δουλειά. Εκείνη δέχτηκε, αλλά όλο το βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί από την αγωνία της μήπως και ο Χρήστος δεν έρθει στην ώρα του. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά,  μιας και οι δύο ήταν Εγγλέζοι στο ραντεβού τους.
Για μερικούς μήνες η σχέση ήταν φιλική, μιας και υπήρχε ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο ανάμεσά τους. Ο Χρήστος άρεσε πολύ στη νυν κουμπάρα και παιδική φίλη της Κατερίνας, τη Μαρία. Μόλις λοιπόν η Κατερίνα το έμαθε, αφού συνεννοήθηκε με τον Χρήστο, ξεκαθάρισε τα πράγματα ρωτώντας τη φίλη της  αν εξακολουθούσε να ενδιαφέρεται για εκείνον. Η απάντηση της Μαρίας ήταν εντελώς αρνητική και έτσι, από τις 8 Σεπτεμβρίου του 2006 το ζευγάρι είναι αχώριστο. Οσο για τη Μαρία, βρήκε τον αγαπημένο της Βασίλη, ο οποίος αντάλλαξε τις βέρες στον γάμο του Χρήστου με την Κατερίνα.
 Οσο περνούσε ο καιρός, το ζευγάρι ερχόταν όλο και πιο κοντά, σε σημείο που μερικές φορές να μη χρειάζεται καν να μιλάνε. Συνεννοούνται με τα μάτια. Χωρίς να έχει προηγηθεί πρόταση γάμου αγόρασαν το δικό τους σπίτι. Η Κατερίνα περίμενε κάποια έκπληξη από τον σύντροφό της, αλλά τίποτα.
Ο Χρήστος όμως είναι άνθρωπος που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Περίμενε την κατάλληλη ευκαιρία για να εφαρμόσει το σχέδιό του. Κάποια μέρα πρότεινε στην Κατερίνα να πάνε σε μια νέα πιτσαρία στη Γλυφάδα. (Η πίτσα είναι το αγαπημένο φαγητό της Κατερίνας). Σταμάτησαν λοιπόν στην παραλία της Γλυφάδας, σε ένα μέρος όπου δεν είχε κανένα μαγαζί. Η Κατερίνα δεν παραξενεύτηκε γιατί ήξερε ότι ο Χρήστος είναι πολύ ρομαντικός. Εκείνος άνοιξε μια «μαγική» τσάντα, όπου μέσα είχε μία πίτσα, τα κρυστάλλινα ποτήρια της μαμάς του και  μια παγωμένη σαμπάνια. Εφαγαν, ήπιαν και μετά ήρθε η ώρα της πρότασης.
Στην αρχή της σχέσης τους η Κατερίνα είχε πει στον Χρήστο: «Θα σε παντρευτώ μονάχα αν μου βρεις ένα παλιό, τσίγκινο δαχτυλίδι από τα παλιά κουτάκια της Κόκα-Κόλα που έχουν καταργηθεί, το οποίο  να μου κάνει...». Ολο αυτό μπορεί να ξεκίνησε σαν αστείο, όμως εκείνος το είχε πάρει πολύ σοβαρά. Ετσι εκείνο το βράδυ μετά τη σαμπάνια, ο Χρήστος έβγαλε ένα πλαστικό κουτάκι που είχε μέσα το τσίγκινο δαχτυλίδι και τη ρώτησε: «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;». Η Κατερίνα γελώντας απάντησε: «Μονάχα αν μου κάνει το δαχτυλίδι!». Και φυσικά της έκανε.
Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη, με πολύ τρέξιμο για τις ετοιμασίες του σπιτιού και του γάμου που έγινε τελικά δύο χρόνια αργότερα. Για το ζευγάρι δεν ήταν μόνο μια τελετή, αλλά και η ουσιαστική εκκίνηση της νέας τους ζωής, καθώς η πρώτη νύχτα του γάμου τους  ήταν και η πρώτη νύχτα στο δικό τους σπίτι.
Οι ετοιμασίες για την 25η Μαΐου του 2013 ξεκίνησαν από νωρίς. Κάποιοι ήταν λίγο πιο νυσταγμένοι από τους υπόλοιπους, ο γαμπρός και η οικογένειά του δηλαδή, οι οποίοι το προηγούμενο βράδυ αντί για μπάτσελορ πάρτι είχαν κάνει «αρνί πάρτι» και είχαν ξενυχτήσει.
Πριν η νύφη εμφανιστεί στην εκκλησία τήρησαν ένα παλιό έθιμο της Αρτας, από όπου είναι και η καταγωγή του πατέρα του Χρήστου. Σύμφωνα με  αυτό, ο αδελφός του γαμπρού οφείλει να φορέσει το παπούτσι στη νύφη. Εκεί είναι που ξεκινάνε τα δύσκολα, κυρίως για την τσέπη του αδελφού. Η νύφη προσποιείται ότι το παπούτσι τής είναι μεγάλο και ο αδελφός οφείλει να αποκαταστήσει το «λάθος» φτιάχνοντας πάτους από χρήματα μπας και διορθωθεί το κακό. Τα σχόλια, τα γέλια και τα πειράγματα φυσικά ήταν αναμενόμενα.
Ο Χρήστος περίμενε με ένα πλατύ χαμόγελο στην εκκλησία και η Κατερίνα έφτασε με καθυστέρηση μόλις επτά λεπτών. Η συγκίνηση ήταν διάχυτη και την ενέτειναν ακόμη περισσότερο τα λόγια του πατέρα της νύφης. Φυσικά όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο βλέμμα του φωτογράφου Βασίλη Τσουμπρή, ο οποίος παρουσίασε το όλο μυστήριο με τον μοναδικό καλλιτεχνικό του τρόπο.
Το γαμήλιο ταξίδι πραγματοποιήθηκε ύστερα από δύο ημέρες στη Σρι Λάνκα. Οσο για τη ζωή του ζευγαριού μετά τον γάμο; Απλά φανταστική, γεμάτη ανυπομονησία για επιστροφή στο σπίτι μετά τη δουλειά και ξεκούραση με ένα φιλί. 
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από