Προκλητικός εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής άφησε να εννοηθεί ότι είναι αρνητής του Ολοκαυτώματος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφερόμενοςστη στάση που τηρεί ισραηλινός επιχειρηματίας να μην προσέρχεται στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, επειδή σε αυτή συμμετέχουν «αρνητές του Ολοκαυτώματος», είπε χαρακτηριστικά: «Και βέβαια συμμετέχουν αρνητές του Ολοκαυτώματος», τοποθέτηση που προκάλεσε αντιδράσεις από άλλους ομιλητές.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου, απευθύνθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χαράλαμπο Αθανασίου, ο οποίος ήταν παρών, ρωτώντας ποια θα ήταν η αντιμετώπιση στην Γερμανία αν κάποιος δήλωνε αρνητής του Ολοκαυτώματος.

«Στη Γερμανία αυτό τιμωρείται με πέντε χρόνια κάθειρξη» είπε ο κ. Οικονόμου, υπογραμμίζοντας ότι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο η ανάγκη ψήφισης του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Παίρνοντας τον λόγο ο αναπληρωτής υπουργός είπε ότι το ζήτημα αυτό αντιμετωπίζεται με την πρόταση που έχει καταθέσει η ΝΔ για τις βελτιώσεις του υπάρχοντος νομοθετικού πλαισίου.