Στο πλευρό του συζύγου της Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε την Τρίτη υπέρλαμπρη η Αντζελίνα Ζολί, αυτή τη φορά στο Βερολίνο, σε μια εμφανή προσπάθεια να παντρέψουν τις ανάγκες προώθησης της δημόσιας εικόνας και των δύο, μετά την πρόσφατη περιπέτεια της 38χρονης ηθοποιού αλλά και έπειτα από τα σκαμπανεβάσματα στην καριέρα του 50χρονου πια γόη.

Η Ζολί την Κυριακή έκανε στο Λονδίνο την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την προληπτική μαστεκτομή στην οποία είχε υποβληθεί και η ίδια είχε δημοσιοποιήσει στα μέσα Μαΐου με συγκλονιστικό άρθρο της στους New York Times.

Η Αμερικανίδα γιόρτασε τα 38α γενέθλιά της στο Βερολίνο, όπου μετά το Λονδίνο και τον ομφαλό του σινεμά, τη Λέστερ Σκουέαρ πριν από δύο ημέρες, έγινε την Τρίτη το απόγευμα η «γερμανική» πρεμιέρα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «World War Z», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ.

H εμφάνιση της Ζολί, μολονότι εντυπωσιακή ή και ηρωική, αφού πρόκειται για μια γυναίκα που πέρασε μια σκληρή περιπέτεια με την υγεία της, δεν μπορεί να ιδωθεί και έξω από το κάδρο της καμπάνιας προώθησης της ταινίας του συζύγου της, που έχει καταστεί αναγκαία λόγω του διογκωμένου μπάτζετ και των αρνητικών ειδήσεων που είχαν προηγηθεί της πρεμιέρας για το τελικό προϊόν.

Μόλις πριν από έναν μήνα, άρθρο στον Guardian αναρωτιόταν αν ο Μπραντ Πιτ έχει κάνει «την πιο ακριβή καταστροφή όλων των εποχών»: Το κόστος της ταινίας εκτοξεύθηκε πάνω από τα 400 εκατ. δολάρια ενώ είχαν απαιτηθεί δαπανηρές διορθώσεις και επιπλέον γυρίσματα καθώς το αποτέλεσμα είχε κριθεί ανεπαρκές.