Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποθέωσαν τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον στο τελευταίο του παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ, κόντρα στη Σουόνσι, την οποία και οι πρωταθλητές νίκησαν με 2-1.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των δύο ομάδων, σχημάτισαν την αψίδα προκειμένου να περάσει ο 71χρονος τεχνικός. Κι ο σερ Αλεξ, ψύχραιμος και με την κλασική τσίχλα στο στόμα, κατευθύνθηκε για τελευταία φορά στον πάγκο του Θεάτρου των Ονείρων.

Στο τέλος του ματς, παρά τη βροχή, μίλησε στον κόσμο, ευχαρίστησε για την στήριξη που είχε αυτά τα 26,5 χρόνια που ήταν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ζήτησε να στηρίξουν το ίδιο και τον νέο προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες. «Υπήρξατε η πιο φανταστική εμπειρία της ζωής μου» είπε στο τέλος ο σερ Αλεξ.

Ο σερ Αλεξ Φέργκιουσον που πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μαζί με τους παίκτες του στο Ολντ Τράφορντ, θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Μπρόμγουιτς Αλμπιον στις 19 Μαΐου.

Ο σερ Αλεξ κράτησε τον Γουέιν Ρούνεϊ εκτός βασικού σχήματος και σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα επιβεβαίωσε ότι ο παίκτης έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα.