Εκρηκτικό είναι το κλίμα στη Ρεάλ Μαδρίτης και το ερώτημα «μένει ή φεύγει ο Μουρίνιο», παραμένει στον αφρό της επικαιρότητας.Ο πορτογάλος προπονητής, πάντως, έδωσε την Τρίτη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Ρεάλ με τη Μάλαγα την Τετάρτη και απάντησε σε όλα τα θέματα και φυσικά για τις σχέσεις του με παίκτες.

«Μου αρέσει ένα άλλο προφίλ τερματοφύλακα, όπως στον Κασίγιας αρέσει περισσότερο σαν προπονητής ο Ντελ Μπόσκε ή ο Πελεγρίνι. Οσο είμαι εγώ στη Ρεάλ θα παίζει ο Ντιέγκο Λόπεθ, υπό φυσιολογικές συνθήκες. Τα πράγματα είναι απλά. Πρέπει να σέβονται την απόφαση του προπονητή για το ποιός θα παίζει και αυτή είναι η απόφασή μου», τόνισε ο Μουρίνιο.

Αναφορικά με τη δήλωση του Πέπε πως ο Κασίγιας χρειάζεται «περισσότερο σεβασμό», ο Μουρίνιο είπε: «Δεν χρειάζεται να είσαι έξυπνος, απλά να είσαι λογικός για να καταλάβεις ότι ο Πέπε είναι απογοητευμένος. Δεν είναι εύκολο για κάποιον που είναι 31 ετών να έχει χάσει τη θέση του από έναν 19χρονο, τον Βαράν».

Μίλησε και για τον Ινιέστα, τον μέσο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος υποστήριξε τον Κασίγιας, τον συμπαίκτη του στην εθνική: « Είναι ελεύθερος να λέει ό,τι νομίζει. Αλλά θα πρέπει να ανησυχεί περισσότερο για την εικόνα της ομάδας του χωρίς τον Μέσι, πόσο διαφορετική ήταν στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αναφορικά με το μέλλον του, ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε πως «εγώ σκοπεύω να μείνω στη Ρεάλ». Το πόσοι τον πίστεψαν είναι άλλο ζήτημα.