Εντονη φραστική αντιπαράθεση, ανάμεσα στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστα Γκιουλέκα, ξέσπασε στη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου τη Μεγάλη Δευτέρα. 

Ο Κώστας Γκιουλέκας απευθύνθηκε στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Αρβανίτη και του υπενθύμισε ότι η σημερινή διοίκηση Μπουτάρη εκλέχθηκε με διαφορά λίγων ψήφων και τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ.

Τότε παρενέβη ο Γιάννης Μπουτάρης ο οποίος είπε στον Κώστα Γκιουλέκα πως πολλές φορές επαναλαμβάνει ότι υπήρξε μικρή διαφορά ψήφων στις δημοτικές εκλογές και παρατήρησε: «Και μία μόνο ψήφος αρκεί, όπως στον ιππόδρομο στο φότο φίνις, που λέμε. Είμαστε διοίκηση και βλέπετε τις πλάτες μας».

«Λιγότερη αλαζονεία δεν βλάπτει», αντέδρασε ο Κώστας Γκιουλέκας και ο Γιάννης Μπουτάρης επανήλθε: «Ο δεύτερος βλέπει την πλάτη του πρώτου, δεν σας είπα "τρώτε τη σκόνη μας". Σας ενοχλεί αυτό, αλλά θα το φάτε».

Ο Κώστας Γκιουλέκας πήρε τον λόγο, ο Δήμαρχος τον κατηγόρησε ότι είναι «αγενής», επειδή τον διακόπτει. Ακολούθως ο Κώστας Γκιουλέκας του ανταπέδωσε λέγοντας ότι «είναι γνωστή η αγένεια» του κ. Μπουτάρη.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ