Η απώλεια είναι μεγάλη, όχι μόνο για τον κυπριακό, αλλά και για τον ελληνικό αθλητισμό. Στα 23 της χρόνια, η Μαριάννα Ζαχαριάδη δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Εφυγε τη Μεγάλη Δευτέρα, νικημένη από καρκίνο του ανοσοποιητικού συστήματος (λέμφωμα Χότσκιν).

Η πρωταθλήτρια του άλματος επι κοντώ τις τελευταίες μέρες είχε πέσει σε κώμα και η κατάστασή της ήταν μη αναστρέψιμη.

Η Μαριάννα Ζαχαριάδη έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, αλλά δυστυχώς ήταν άνιση.

Η πρωταθλήτρια έχει κάνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετώπιζε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook τον περασμένο Φεβρουάριο:

«Στη ζωή του κάθε ανθρώπου έρχονται κάποιες στιγμές, σε άλλους πιο εύκολες και σε άλλους πιο δύσκολες! Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα δικό μου θέμα που έχω εδώ και αρκετό καιρό... Γιατί τώρα; Γιατί κάποια πράγματα είναι τόσο προσωπικά και δικά σου, που είναι δύσκολο να τα μοιραστείς με όλους. Και ειδικά για μένα που ήμουν μια αθλήτρια του επιπέδου που ήμουν, ακόμα πιο δύσκολο. Γιατί κάπου δεν θες να το παραδεχθείς.

» Το να είσαι άρρωστος δεν είναι ντροπή και κακό να το λες, δεν το επέλεξα, απλά με βρήκε και με αυτή μουτην κίνηση εύχομαι να βοηθήσω και άλλα άτομα να εκδηλώσουν το πρόβλημα τους και να το μοιραστούν. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όμως εύχομαι για τα καλύτερα! Εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να μπαίνω συνέχεια στο ίντερνετ.

» Ο,τι γράφω δεν το γράφω για λύπηση προς τον εαυτό μου, αλλά για να δείξω πως στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν. Γι' αυτό μην την ξοδεύετε τσάμπα και σε άχρηστα πράγματα, κάντε όλα αυτά που ονειρεύεστε χωρίς να αφήσετε τίποτα ανεκμετάλλευτο. Ο δρόμος για την νίκη του καρκίνου τελικά διαπίστωσα πως δεν είναι εύκολος.

Όμως συνεχίζω τον αγώνα μου... Ευχαριστώ!».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από