Τους πρωταγωνιστές των χρυσών σελίδων της αθλητικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης τίμησαν το υπουργείο Παιδείας, και ο ΟΠΑΠ σε λαμπρή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Από τη σκηνή του Μεγάρου παρέλασαν παραολυμπιονίκες, ολυμπιονίκες, πρωταθλητές, προπονητές και παράγοντες που έχουν σημαντικές διακρίσεις στο βιογραφικό τους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία του εορτασμού 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Όλες αυτές οι διακρίσεις, αλλά και τα σημαντικότερα γεγονότα στον αθλητισμό της πόλης, έχουν καταγραφεί σε επετειακό λεύκωμα που έχει εκδοθεί από το υπουργείο Παιδείας με τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

Ως προπονητής του Άρη που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 1979 τιμήθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Γιάννης Ιωαννίδης.

«Όταν έχεις ουσιαστική ομάδα, μπορείς να πετύχεις πολλά, ακόμη κι όταν οι άλλοι διαθέτουν ποιοτικότερο υλικό. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, αλλά τα απαραίτητα χρήματα για να κάνεις τη δουλειά σου», δήλωσε ο κ. Ιωαννίδης.

«Με την τιμητική εκδήλωση προς το πρόσωπό σας, αναγνωρίζουμε πλούτο που συνδέετε άμεσα με την πολιτιστική και αθλητική πορεία αναγέννησης της χώρας», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του  ΟΠΑΠ Κωνσταντίνος Λουρόπουλος.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ