Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει «ποδοσφαιρική δικαιοσύνη» στον αποψινό εκτός έδρας ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ντόρτμουντ (21.45, ΝΕΤ).

«Αυτή η ομάδα δεν έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ. Εχασε σε δύο ημιτελικούς, τον έναν από λάθη της διαιτησίας και τον άλλον στα πέναλτι. Είναι ώρα λοιπόν για ποδοσφαιρική δικαιοσύνη» είπε ο Μουρίνιο, ο οποίος αποκάλυψε και την ενδεκάδα του αποψινού αγώνα! Κι αυτό έγινε ύστερα από ερώτηση σχετικά με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ: «Ντιέγκο Λόπεθ ή Κασίγιας;», τον ρώτησαν. «Θέλετε να μάθετε ποιος αγωνίζεται δεξιά στην άμυνα και ποιος σέντερ φορ; Λοιπόν, θα παίξουν οι Ντιέγκο Λόπεθ, Ράμος, Πέπε, Βαράν, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ, Ρονάλντο, Ιγκουαΐν και ελπίζω ο Ντι Μαρία, ο οποίος είχε μια χαρούμενη ημέρα, αφού έγινε πατέρας», απάντησε ο Μουρίνιο, προσθέτοντας ότι με τον Κασίγιας έχει απλά επαγγελματική σχέση.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ Γιούργκεν Κλοπ ασφαλώς θα περίμενε εντελώς διαφορετικό τον αποψινό ημιτελικό.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Μάριο Γκέτσε από την Μπάγερν έφερε χωρίς αμφιβολία αναστάτωση στην Ντόρτμουντ. Ο Κλοπ είπε πάντως ότι η ομάδα δεν θα χάσει την αυτοσυγκέντρωσή της: «Θέλουμε να αφήσουμε την αρνητική ενέργεια, να μπούμε στο γήπεδο και να νικήσουμε τη Ρεάλ. Ασφαλώς είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια για τους παίκτες και θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε κόντρα σε μια από τις κορυφαίες ομάδες. Οταν φτάνεις σε έναν ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ, ασφαλώς θέλεις να παίξεις και στον τελικό».

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ πρόσθεσε ότι ο Λεβαντόφσκι, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από το ματς πρωταθλήματος με τη Μάιντς, θα μετέχει στην ομάδα.

Η Ντόρτμουντ πάντως, φτάνοντας στην ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει καταφέρει να βάλει στο ταμείο της αρκετά χρήματα. Από τηλεοπτικά δικαιώματα και εισιτήρια έχει ήδη 55 εκατ. ευρώ, ενώ όπως έγινε γνωστό έχει διαθέσει περίπου 50.000 φανέλες. Παράλληλα αυξήθηκε σημαντικά και ο αριθμός των μελών της ομάδας.